Få bedre innsikt i fagene du studerer!

Vi håper du kan lære mer av andre flinke studenter som tidligere har jobbet med det samme fagstoffet. Samarbeid og kunnskapsdeling er nøkkelen til suksess.

Fremgangsmåte:

1. Bla deg gjennom vårt mangfoldigeshelf-159852_640 utvalg av studierelevante dokumenter for å finne det du leter etter. Her finner du blant annet sammendrag, forelesningsnotater og eksamensbesvarelser. Du kan søke etter universitet, fagområde, emne eller emnekode.

Dersom du kun ønsker å vise dokumentene som er lagt ut av studenter ved din skole, velger du skolen din i margen til venstre og trykker deretter på søk-knappen.

Finner du ikke det du leter etter? Opprett en etterspørselsannonse!

2. Trykk kjøp for å få tilgang til dokumentet. Etter handelen vil du kunne laste ned dokumentet til din foretrukne enhet, og du kan når som helst printe det ut til eget bruk. Dersom dokumentet blir oppdatert av selger vil du automatisk få tilgang til det nye oppdaterte dokumentet. Dokumentet du har lastet ned blir automatisk merket med din info og et FileFora-vannmerke.

3. Du kan nå rangere dokumentet og komme med en tilbakemelding i kommentarfeltet. Husk at dette vil hjelpe rating-153609_640andre kjøpere til å velge riktig og det vil motivere selgerne til å gjøre en enda bedre jobb – både nå og i fremtiden.

Vi håper du blir fornøyd med kjøpet! Hvis du mot formodning skulle finne klare feilaktige fakta eller opplysninger, fravikende dokumentinnhold jamfør dokumentbeskrivelsen, eller krenkelse av opphavsrett eller andres rettigheter, kan du sende oss en klage. Du har 14 dagers klagerett. Påstander om brudd på eventuelle rettigheter må kunne dokumenteres. Ved medhold i klagen vil du få tilbakebetalt prisen du betalte for dokumentet.


Fant du ikke svar på det du lette etter? Eller ønsker du å lese mer om kjøp av dokumenter? Da kan du gå til fanen spørsmål og svar og velge kategorien Kjøp av dokumenter.